Org: 556933-0987
Tel: 010-3302021
Adr: Vitmossevägen 3,
55593 Jönköping
Kontakta oss
Garageexperten

Grindöppnare Malmö

Garageexperten erbjuder mer än bara garageportar och till dem associerade tillbehör. En av den bilburne husägarens mest uppskattade uppdateringar är att låta installera en grindöppnare, och i Skåne är det just vi på Garageexperten som erbjuder de bästa lösningarna.

Allt-i-ett

Att låta installera ytterligare en bekvämlighet ska vara just det – en bekvämlighet. Det ska inte behöva innebära ytterligare pinaler att hålla rätt på, så därför ser vi på Garageexperten till att du som beställer en grindöppnare får den sammankopplad med såväl din garageport som din uppfartsbelysning.

Tillbehör

Det finns en del tillbehör man kan beställa ihop med sin grindöppnare, bl.a.:

  • Varningsljus
  • Genomfartsfotocell
  • Säkerhetslist
  • El-lås

Du väljer själv vilka add-ons du önskar och betalar bara för det du faktiskt vill ha.

För barns och husdjurs säkerhet finns hindersensor på alla grindar, så att ingen ska kunna klämmas av misstag

Så fungerar en grindöppnare

Vad vi vet är att en grinöppnare är en grind som med en fjärrkontroll inifrån bilen kan öppnas efter behov. Grindöppnaren kan förstås se lite olika ut beroende på de val man gör, och grinden är motordriven. Själva motorn som öppnar och stänger grinden brukar monteras på insidan av grinden, antingen på grindstolpen, eller under jorden. När det handlar om skjutbara grindar så brukar motorn istället placeras på marken.

Alternativen för grindöppnare är hängande grindar – så kallade slaggrindar, och skjutbara grindar – skjutgrindar.

Et tryggt val

När du ska köpa en grindöppnare i Skåne, så är valet av leverantör enkelt. Garageexperten har verkat i Skåne sedan 2005, men erfarenheten som representeras i företaget sträcker sig mycket längre tillbaka än så. Vi har en uppsjö goda referenser av välkända företagsnamn, som t ex PEAB, Skanska och Malmö Kommun.

När du väljer Garageexperten för installation av din grindöppnare så får du ett seriöst, engagerat team som kommer på hembesök och lämnar offert utan extra kostnad, eller krav på köp. Vi har hög arbetsmoral och säljer bara produkter som vi själva helhjärtat står bakom.