Org: 556933-0987
Tel: 010-3302021
Adr: Vitmossevägen 3,
55593 Jönköping
Kontakta oss
Garageexperten

Våra produkter

takskjutportar Som garageportspecialister säger det sig självt att vi har ett gediget sortiment av garageportar av alla de slag. Vi är inte bundna till något särskilt märke – för att kunna garantera dig som vår kund det bästa i alla lägen.

Vi kan specialanpassa alla garageportar för att passa dina behov – fönster och andra tillbehör kan monteras och specialbeställas och du får själv välja precis den färg du vill att din nya garageport ska ha. Det är viktigt för oss att du är nöjd med såväl praktiska funktioner som estetik när du köper en ny garageport via oss och vi hjälper såklart till med alla val i den mån du önskar.

Två kategorier

Det finns främst två kategorier att tala om när man talar om garageportar:

  • Vipport
  • Takskjutport

Koncepten liknar varandra men där vipporten är en solid garageport som tippas upp och ner för att öppnas och stängas så består skjutporten av skensektioner som en efter en skjuts upp och ner genom en skena.

Fördelen med vipportar är att de är stabila. De byggs enligt beprövade konstruktioner och har färre känsliga, rörliga delar. Köper man en oisolerad vipport kommer man dessutom väldigt billigt undan.

Med en takskjutport får man en något mer avancerad konstruktion som inte kräver något svängrum. När det ligger snö på marken är dessa en fröjd att öppna – ingen skottning krävs. Vill man ha en motordriven garageport är takskjutporten optimal.

Andra portar

Utöver garageportar säljer och monterar vi på Garageexperten också industriportar, samt staket och grindar. Vi lägger alltid fokus på säkerhet och funktion, men uppmärksamhet fästes också vid estetik. Balans är ledordet – som alltid i livet.