Org: 556933-0987
Tel: 010-3302021
Adr: Vitmossevägen 3,
55593 Jönköping
Kontakta oss
Garageexperten

Om oss

Garageport Center Skåne

Experter på garageportar

Garageexperten har levererat garageportar i Malmö sedan 2011, och vi har alltid arbetat med prisvärda och kvalitetssäkra garageportar. Att arbeta med garageportar är en ganska snäv bransch, men vi har sett att det finns stor efterfrågan på fina, säkra och smidiga garageportar här. Vi arbetar inte bara i Malmö, utan täcker av hela Sverige med reglebundna leveranser.

Att köpa en ny garageport kanske känns som ett lite knepigt kapitel, vad vet man egentligen om garageportar? Vad gör en garageport bra? Och vad är en dålig garageport? Hur vet man om ens garageport behöver bytas ut? Alla dessa frågor hjälper vi på Garageexperten dig att besvara – vi har mångårig erfarenhet inom garageportar och vet både vad som finns att tillgå på marknaden och vad som funkar bäst till olika typer av garage och bilägare. Det finns såklart också olika prisklasser att diskutera – och säkerhetsnivå. Vi besöker dig utan kostnad, för att råda dig kring din gamla garageport, samt informera om nya, bättre lösningar – om så behövs.

Marknadens bästa produkter

Det är viktigt för oss att du som söker upp oss för att köpa en ny garageport vet att vi har ditt bästa som vårt främsta intresse. Vi säljer bara produkter som vi själva kan stå för och ser alltid till att montera alla garageportar på professionellt vis. Vi är specialister på garageportar och vågar lova dig att du kan lita på vårt omdöme.